Az irodaházról

RiverPark irodák

A RiverPark irodák két épületből álló "A" kategóriás irodaház komplexum, amely összesen 9865 m2 bérelhető területet kínál: a Közraktár utca 30. szám alatt korábban MOL székházként ismert K30 épület a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelő felújítását követően nyújt első osztályú irodatereket; a Közraktár utca 32. szám alatt egy modern, új építésű épületrész áll rendelkezésre 3 szintes mélygarázzsal kiszolgálva a RiverPark irodákat.

A Duna-parti ingatlan csodálatos panorámával, exkluzív belső kerttel, tetőteraszokkal és igényes műszaki megoldásokkal kínál magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket az itt dolgozók számára.

Duna-part, csodálatos panoráma, pezsgő kulturális környezet

A RiverPark irodákat a Duna folyótól a belvárosi Duna-part egyetlen zöldövezeti szakasza, a sportolási lehetőséget is kínáló, sétányokkal átszőtt Nehru park választja el. A Duna-parti sétányon néhány percnyi sétatávolságra található a Közraktárak kikötői épületegyüttes és a hozzá tartozó partszakasz, mely terület egy nagyszabású városfejlesztési terv (CET) eredményeképpen Budapest kulturális életének egyik legfontosabb helyszíne lesz. A RiverPark irodáktól délre a folyóparton helyezkedik el Budapest két kulturális jelképe: a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája.

A RiverPark irodák szomszédságában a Kálvin térig nyúló Ráday utca a város egyik gasztronómiai központjaként éttermek és kávézók sorával várja a közönséget, itt található többek között Budapest első Michelin-csillagos étterme, a Costes. A környéken számos további lehetőség kínálkozik az igényes társasági és kulturális életet kedvelők számára, így többek között: az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Corvin Filmpalota, a Goethe Intézet és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.

RiverPark irodák